Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı sevenlerini üzdü

Düzenleyen:
Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı sevenlerini üzdü

MAGAZİN Haberleri

Kanser tedavisi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınan ve bugün hayatını kaybeden Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı sevenlerinin yüreklerini dağladı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü Türk halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşım yürekleri dağladı.

BİR HAYLİ KİLO KAYBETMİŞTİ

Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, hayatını kaybetti. Son paylaştığı fotoğraflarda bir hayli kilo kaybettiği gözlenen ünlü sanatçı, hayranlarından dua istemişti.

SON PAYLAŞIMI YÜREK DAĞLADI

Yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman kaybetmeyen ve iyileşeceğine inancı tam olan Hafiftaş, paylaştığı fotoğraflardan birinin altına "Dostlarımla ve sizlerin duaları ile inşallah çok daha iyi olacağım. Yaza albüm çalışması için anlaştık" notunu düşmüştü.

Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı sevenlerini üzdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...