Umut'un bakım maaşına haciz

/ Kaynak: İHA
Umut'un bakım maaşına haciz

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Trafik kazası sonucu felç kalan ve bakımını Gülsüm Kabadayı'nın üstlendiği Umut için verilen 830 lira bakım maaşına vergi borcu nedeni ile haciz geldi.

Antalya'da trafik kazası sonucu felç kalan ve bakımını Gülsüm Kabadayı'nın üstlendiği Umut için verilen 830 lira bakım maaşına vergi borcu nedeni ile haciz geldi. Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu felç kalan ve bakımını Gülsüm Kabadayı'nın üstlendiği Umut için verilen 830 lira bakım maaşına vergi borcu nedeni ile haciz geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 'Mustafa Öz' ismi verilen, hastanede ise 'Umut' diye adlandırılan gencin bakımı için ödenen 830 lira bakım maaşına Kabadayı'nın 9 yıl önce kapattığı bakkal vergisi nedeni ile haciz geldiği bildirildi. Kabadayı, 9 yıl önce bakkalı kapatırken 5 bin TL vergi borcu kaldığını, ancak toplanan faizler nedeni ile borcun 24 bin TL'ye kadar çıktığını söyledi. Vergi borcunu ödemedileri için bütün hesaplarının banka tarafından bloke edildiğini belirten Kabadayı, Muratpaşa Vergi Dairesi'ne gittiğini ve kendisine vergi borcu nedeni ile haciz işlemi başlatıldığını bildirdiklerini söyledi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...