Fenerbahçe'de belge açıklama hazırlığı

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe'de belge açıklama hazırlığı

FUTBOL Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'nin bugün resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama yaparak, bazı belgeler yayınlayabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin bugün resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama yaparak, bazı belgeler yayınlayabileceği iddia edildi.UEFA Tahkim Kurulu'nun kararının ardından büyük bir şok yaşayan ve CAS'a resmi başvuru için hazırlık sürecine giren Fenerbahçe'de hukukcuların adeta sabaha kadar yoğun bir mesaide bulunduğu belirtildi. Sporx.com'un haberine göre, CAS'a resmi olarak başvurarak Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza için 'tedbir' kararı koydurtmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, bugün ise sürpriz bir açıklamanın altına imza atmaya hazırlanıyor. nbsp;Resmi site aracılığıyla bir açıklama yayınlayacağı öğrenilen Fenerbahçe Yönetimi'nin bu açıklamada UEFA Tahkim Kurulu'nun 'polis fezlekesine' dayanarak verdiği nihai kararı sert bir şekilde eleştireceği ve bir önceki TFF yönetimi ile UEFA arasında yapılan yazışmalarda TFF tarafından UEFA'ya gönderilen bazı yazışmalara, belgelere yer vereceği iddia edildi. nbsp;Yayınlanacağı iddia edilen belgelerin özellikle Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla yeni federasyon yönetiminin göreve gelmesi arasında geçen sürece ait olduğu belirtildi.
FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...