Eskişehirspor'da kombine fiyatları belli oldu

/ Kaynak: AA
Eskişehirspor'da kombine fiyatları belli oldu

FUTBOL Haberleri  / AA

Bekir Sıtkı Saraç, 'Açık tribün için bu sezon 220 lira, kapalı tribün için de 500 ila 2 bin 500 lira arasında kombine bilet fiyatı uygulanacak' dedi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunda açık tribün için 220 lira, kapalı tribün için de 500 ila 2 bin 500 lira arasında kombine bilet fiyatı uygulayacaklarını söyledi. Saraç, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezanın onanmasından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun fikstür çekiminin yapılacağını hatırlatan Saraç, kura çekimine Eskişehirspor Kulübü Başkanvekili Ahmet Yalçın'ın gideceğini kaydetti. Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun dün akşam yapılan toplantıda kombine bilet fiyatlarını konuştuğunu ifade eden Saraç, şöyle konuştu: "Bilet satışıyla ilgili farklı firmalardan teklifler aldık. Bu tekliflerin değerlendirilmesi, kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi teklifi veren firmaya bu işin bırakma konusunda tam karar veremediğimiz için fiyat açıklamamız gecikti. Açık tribün için bu sezon 220 lira, kapalı tribün için de 500 ila 2 bin 500 lira arasında kombine bilet fiyatı uygulanacak. Bu sezon sahamızda yapacağımız maçların bilet fiyatlarını da yayınlayacağız. Fiyatlar asla değişmeyecek. Bu sezon 10 bin kombine bilet satışı yapmayı hedefliyoruz. Taraftarımıza güveniyoruz. Eskişehirspor mali açıdan zor bir sürece girdi. Bu süreci aşabilecek her türlü argümanı kullanmak durumundayız. Taraftarımızdan bu konuda yardım bekliyoruz. Ligde şampiyonluğu kovalayan ve şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp olma arzusundayız." Saraç, bir gazetecinin "Eskişehirspor futbolcu transfer edecek mi?" sorusunu, "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, takımdan çok memnun. Takımda eksik olarak gördüğü yerleri, kamp dönemi boyunca gözleyecek. Hocamız, 'acele etmemize gerek yok' dedi. Eksik duyduğu yerleri yönetime bildirecek. O istediği takdirde transfer yapacağız" diyerek cevapladı. nbsp;Orhan Şam'ın UEFA'daki şahitliği nbsp;
Bir gazetecinin "Kasımpaşaspor Kulübü'nün, Fenerbahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu'na yaptığı savunmada şahit olarak ifade veren futbolcuları Orhan Şam'ı kadro dışı bırakmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Saraç, "Kasımpaşaspor Kulübü'nü buradaki davranışından dolayı tebrik ediyorum. Orhan Şam, Alper Potuk transferi karşılığında Eskişehirspor'a verilmiş bir futbolcu. Buraya gelmek istemiyor. Biz ona 'illaki bize gel' demeyiz" cevabını verdi. Saraç, Eskişehirsporlu futbolcular Veysel Sarı ve Erkan Zengin'i farklı takımlara transferi için arayan kişilerin olduğuna değinerek, "Onlar burada çok mutlu. Veysel ile Erkan'ı başka bir kulübe vermek gibi niyetimiz yok. Onların sözleşmelerini uzatacağız. Bu görüşmeler yakında başlayacak" diye konuştu.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...