Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çipras'tan Türkiye'ye küstah tehdit!

Düzenleyen:
Çipras'tan Türkiye'ye küstah tehdit!

DÜNYA Haberleri

Yunanistan Başbakanı Çipras, Ege Denizi'ndeki son gerginliğin ardından ülkesinin egemenlik haklarına yönelik herhangi bir meydan okumaya göz yummayacağını söyledi.

Çipras bugün Denizcilik Bakanlığı'nda yaptığı açıklamada "Şimdi, yarın ve her zaman mesajımız açıktır… Yunanistan, toprak ve karasularının bütünlüğüne ve egemenlik haklarına yönelik herhangi bir meydan okumaya izin vermeyecek, kabul etmeyecek ya da göz yummayacak. Yunanistan oyunlar oynayan bir ülke değil" dedi.

AB'NİN SINIRLARI 

Çipras Yunanistan'ın deniz sınırlarının AB'nin sınırları olduğunu ve sert söylemlerin AB'nin bütününe yönelik olduğunu belirtti.

Ege'de yaşanan son olayın Türkiye'nin 'insan hayatını tehlikeye atan sorumsuz tavrının sonucu' olduğunu ifade eden Çipras, Yunanistan'ın egemenliği hakkında şüphe oluşmasına izin vermeyeceğini belirtti.

Çipras ayrıca, Türkiye'ye uluslararası hukuka ve barış içinde birlikte yaşamaya saygılı olma çağrısında bulunduklarını da belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...