Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da Şampiyonlar Ligi heyecanı

Bursaspor'da Şampiyonlar Ligi heyecanı

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından men cezasının onanmasının ardından Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olması kentte heyecana neden oldu.

UEFA Tahkim Kurulu'nun dün akşam Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararı açıklamasıyla Bursaspor'a UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma imkanı doğması yeşil-beyazlı taraftarlar arasında sevinçle karşılandı. Bazı Bursasporlu taraftarlar, kararın açıklanmasının ardından mutluluklarını sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı taraftarlar olarak Bursaspor'a UEFA Şampiyonlar Ligi yolunun açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Artık konunun resmiyete kavuşmasını beklediklerini dile getiren Güzelsöz, "Şampiyonlar Ligi müziğinin tarihimizde ikinci kez stadımızda çalacak olmasından son derece mutluyuz. Şampiyon olduğumuz sene deneyimsizlik kurbanı olmuştuk. Ancak bu sezon iyi de bir kadromuz oluyor. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" dedi. Güzelsöz, Bursaspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olmasının bazı kesimleri rahatsız edebileceğini de ifade edererek, şunları söyledi:
"Şunu da belirtmek istiyorum. Biz UEFA Avrupa Ligi'ne zaten gidecektik. Yani Avrupa'ya gidecek olmamız bir piyango değil. Sadece birilerinin hatasından ötürü önümüz açıldı ve UEFA Avrupa Ligi yerine Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Bunu da iyi değerlendireceğimize inanıyorum. Artık Bursaspor'un başarı çıtası daha da yükseldi. Futbolcular sahada bizler de taraftar olarak tribünde elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi için yeni besteler yapmaya bile başladı. Kombine biletlerimiz tükenmek üzere. Bu sezon Avrupa maçları dahil olmak üzere tüm maçlarımızı kapalı gişe oynayacağız. Bu önümüzdeki yıl hizmete açılacak yeni stadımız için de iyi bir prova olacak. Sonuç olarak biz kent olarak Şampiyonlar Ligi'ne hazırız."
Bu arada UEFA Tahkim Kurulu'nun kararı Bursa'daki yerel basında da geniş yer buldu. Bursa'da yayımlanan gazeteler haberi manşetlerinden verdi. Gazeteler, okurlarına UEFA Tahkim Kurulu'nun, FB'nin 2+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıla indirdiğini, Beşiktaş'ın 1 yıllık cezasını da onadığını belirterek Bursaspor'a Avrupa Şampiyonlar Ligi yolunun açıldığı bilgisini verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...