Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta 10 numaraya yeni isim! Talisca'nın yerine...

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta 10 numaraya yeni isim! Talisca'nın yerine...

SPOR Haberleri

Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda çok zorlu bir fikstüre giren Beşiktaş'ta en çok merak edilen konulardan birisi de Anderson Talisca'nın durumu...

Benfica ile yapılan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı yıldızın tapusunu almak için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, bir yandan da B Planı'nı belirlemiş durumda.

Takvim'in haberine göre; yönetimin 3 önemli ismi listesine aldığı öğrenilirken, bu yıldızlar belli olmaya başladı. Alınan bilgilere göre listenin ilk sırasında Alex Teixeira yer alıyor... 2016 yılında rekor br ücrete Shakhtar Donetsk'ten Çin kulübü Jiangsu Suning'e transfer olan Brezilyalı yıldızın sözleşmesi 2019 yılının sonunda bitecek.

Fakat Teixeira'nın Çin'den ayrılmak istediği ve bu nedenle yüksek maliyete rağmen Beşiktaş'a transferinin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

Yönetimin listenin ikinci sırasındaki isim ise Çin'de oynayan bir başka Brezilyalı Renato Augusto. Beijing Sinobo Guoan'da forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun takımdaki durumu ve maliyetiyle ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor.

Everton'da oynayan Davy Klaassen de Beşiktaş'ın listesinde yer alıyor. Yönetim, Talisca'da sorun yaşanması durumunda bu üç isimden birisini bitirmeyi hedefliyor.

UEFA FRENİ DE OLMAYACAK!

Beşiktaş yönetimi, son yıllarda transferde büyük sorun yaşatan UEFA denetiminden sezon sonunda kurtulacak. Siyah-Beyazlılar böylece yeni sezonda transferde adımlarını çok daha rahat atma şansını yakalayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...