Türkiye Kadınlar Çim Hokey Milli Takımı Atina'ya gitti

/ Kaynak: İHA
Türkiye Kadınlar Çim Hokey Milli Takımı Atina'ya gitti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türkiye Kadın Çim Hokey Milli Takımı, Atina'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere öğle saatlerinde yola çıktı

Türkiye Kadın Çim Hokey Milli Takımı, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere öğle saatlerinde yola çıktı. Son yıllarda şampiyonalarda elde ettikleri başarılarla adından sıkça söz ettiren Türkiye Kadın Çim Hokey Milli Takımı, 21-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası Kadınlar Champiyonship 3'e katılmak üzere Yunanistan'a gitti. Bir haftadan bu yana sponsorları Highway Outlet AVM'nin otelinde kamp yapan bayan milli takımımız, Bolu'daki çalışmalarını tamamladı. Önümüzdeki hafta Atina'da yapılacak olan şampiyonaya gitmek üzere yola çıkan kafileyi Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur uğurladı.
Otobüsle 16 saat sürecek olan yolculuk öncesi sporcular ve antrenörleri Highway Otel'de tek tek kucaklayan Sadık Karakan, şampiyonadan iyi sonuç beklediklerini ve sporculara güvendiğini söyledi. 18 kişilik kadroyla yola çıkan milli takımda antrenörler Efe Bozkurt ve Mustafa Çakır, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...