iPhone 5S'in beklenen özellikleri

iPhone 5S'in beklenen özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Çin'in en büyük araştırmacı haber sitesi Expreview.com, 5S ile birlikte gelmesi beklenen yeni özellikler öne sürdü

iOS 7 işletim sisteminin duyurulmasının hemen ardından mobil teknoloji dünyasında iPhone 5S sesleri güçlenmeye başlamıştı. Apple'ın prensipleri arasında yer alan ve her yıl Eylül-Ekim aylarında gerçekleştirdikleri yeni jenerasyon akıllı model tanıtımlarına hazırlıklar şimdiden başlamış görünüyor. iOS 7'nin Beta sürümleri geliştiriciler için sunulmaya devam ederken Çin tarafından gelen tedarikçilerin iddiaları da 5S'i bekleyenleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Her S serili jenerasyonda karşılaştığımız gibi 5S'in kasasının bir önceki akıllı model olan 5'le aynı olacağı gelen bilgiler arasındaki yerini alıyor. Donanım olarak geliştirilen beklenen modelin, IGZO tabanlı ve 4 inç büyüklüğünde Retina ekranla görülmesi beklenirken, yeni ekran çözünürlüğü 2272 x 1280 piksel olarak belirlenmiş. iPhone 4 ile 4S arasındaki fark kadar bir hız artışı sağlamasa da, yeni nesil çift çekirdekli işlemcinin şarj süresi konusunda biraz daha ekonomik olacağı tahmin ediliyor.
nbsp;
4 çekirdekli bir grafik performansı sunmaya hazırlanan PowerVR SGX554MP4 serili grafik işlemcisinin, iPhone 5'e göre 6 kat daha iyi bir performans sunacağından bahsedebiliriz. 2 GB Ram ile gelmesi beklenen yeni akıllı model, NFC, LTE teknolojilerini de bünyesinde barındırıyor olacak.
nbsp;
Çift LED flaş aydınlatmalı 12.1 Megapiksel kamera söylentilerini yalanlamayan Apple, parmak izi ile kilit açma özelliğini bir sonraki jenerasyona saklamış görünüyor.
nbsp;
iPhone 5S'in üretim ve çıkış tarihi!
nbsp;
Jefferies amp; Co. Markasının yetkili ismi Peter Misek, iPhone 5S modelinin 15 gün içinde seri üretime başlayacağı ve 18-21 Eylül tarihleri arasında tanıtımı gerçekleştirileceği öne sürüldü. Apple'ın en büyük iş ortaklarından Foxconn firmasının kısa bir süre önce binlerce işçi alımı haberlerinden sonra bu tarihlerin pek de anlamsız olmadığı ortaya çıkıyor.
nbsp;
Sonbahar aylarının başında 25-30 milyon adet iPhone 5S'in piyasaya sürülmesinin ardından bu sayacın 50-60 milyon'u göstereceği planlanmış. Daha iyi bir işlemcinin hızının, daha net bir kameranın ve daha hızlı bir işletim sisteminin, çok kısa bir süre içinde bizlerle olacağını düşünmek bile kullanıcıyı heyecanlandırıyor.
nbsp;
Bakalım verilen kaynaklar doğrultusunda, özellik ve tarih konusunda Apple'dan nasıl bir açıklama gelecek?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...