İsrail askerleri 148 Filistinliyi yaraladı

Düzenleyen:
İsrail askerleri 148 Filistinliyi yaraladı

DÜNYA Haberleri

İsrail ordusu, ABD'nin Kudüs kararına Gazze ve Batı Şeria'da tepki gösteren sivil halka saldırdı. Gerçek mermilerin de kullanıldığı müdahalede 148 Filistinli yaralandı.

6 Ocak 2017'den beri devam eden gösterilere sert müdahalelerde bulunarak sivilleri katleden İsrail askerleri, yine göstericilere karşı gerçek mermi kullandı. Gazze ve Batı Şeria'da dehşet saçan askerler, 148 kişiyi yaraladı.

1 FİLİSTİNLİ TUTUKLANDI

Filistin’in Gazze-Batı Şeria kentlerinde ABD’nin Kudüs kararına karşı düzenlenen gösterilerde İsrail askerleri, Filistinli göstericilere karşı sert müdahalelerde bulundu. İsrail askerlerinin gerçek mermi kullandığı müdahalede 148 Filistinli yaralanırken, 1 Filistinli de tutuklandı.

GERÇEK MERMİ KULLANDILDI

İsrail askerleri bu gösterilere, göz yaşartıcı gaz ve plastik merminin yanı sıra zaman zaman gerçek mermiyle müdahale etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...