NBA All-Star Bogdanovic fırtınası

Düzenleyen:
NBA All-Star Bogdanovic fırtınası

SPOR Haberleri

2018 NBA All-Star'da ABD karması ile dünya karması karşı karşıya geldi. Performansıyla göz dolduran F.Bahçe'nin eski basketbolcusu Bogdanovic maçın MVP'si seçildi.

Tüm dünyanın merakla beklediği NBA All-Star bu sabaha karşı start aldı... Başlangıç etkinliğinde Yükselen Yıldızlar maçında Dünya karması, ABD karmasını 155-124 mağlup etti.

MVP SEÇİLDİ
Geceye Fenerbahçe Doğuş'tan ayrılıp NBA'nin yolunu tutan Bogdan Bogdanovic vurdu.

NBA All-Star Yükselen Yıldızlar mücadelesinde MVP olan Sacramento Kingsli Bogdan Bogdanovic, 26 sayı atıp 6 asist yaptı ve maçı 4 ribaund ile tamamladı.

Bogdan Bogdanovic, All-Star Yükselen Yıldızlar maçında MVP olmayı başaran 2. Avrupalı basketbolcu oldu. Bu unvana sahip son Avrupalı basketbolcu, 1998 yılında MVP olan Zydrunas Ilgauskas'a aitti.

Yükselen Yıldızlar mücadelesiyle açılışı yapılan All-Star haftası, smaç ve 3'lük yarışması ile devam edip All-Star maçıyla son bulacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...