Galatasaray için son 48 saat

Galatasaray için son 48 saat

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın transfer listesindeki Bruma'nın kulübü Sporting'le yaşadığı sözleşme probleminin 48 saat içinde çözülmesi bekleniyor.

Sporting ile 2010'da imzaladığı üç yıllık sözleşme sonucu normal şartlar altında 2012-13 sezonunun sonunda kontratının tamamlanması gereken Bruma, yaptığı ek kontratın geçersiz kılınmasını talep ederek serbest kalmak için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunmuştu. Bruma'nın avukatı Bebiano Gomes yaptığı açıklamada genç futbolcunun sözleşmesindeki problemin Çarşamba gününe kadar sonuçlanmasını beklediklerinin altını çizerken, "Sporting'den kimseyle görüşmedik. Önümüzdeki 48 saat belirleyici olacak. Sporting'in Bruma'nın sözleşmesi üzerinde hak iddia edemeyeceğinin hukuken kanıtlanması gerek" ifadelerini kullandı. Bruma'nın menajeri Catio Balde de konu hakkındaki fikrini belirtti ve 19 yaşındaki oyuncusunun sakinliğine dikkat çekti: "Böyle yetenekli ve genç bir oyuncunun önüne engeller konulması doğru değil. Problemi çözmeye çalışıyoruz. Bruma sakin, sessiz ve olan bitenin tamamen farkında. Bu genç yaşına oranla çok olgun davranış sergiliyor." Bruma'ya Galatasaray'ın teklifinin 8 milyon euro, Chelsea'nin ise 2 milyon euro olduğu iddia ediliyordu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...