Trabzonspor bombayı patlatacak

Trabzonspor bombayı patlatacak

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor yeni sezon öncesinde son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de forma giyen Florent Malouda'yı kadrosuna katmak üzere.

Trabzonspor yeni sezon öncesinde son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de forma giyen Florent Malouda'yı kadrosuna katmak üzere. nbsp;Yeni sezon öncesinde yıldız transferler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, görüştüğü bir isimle el sıkıştı. nbsp;Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Trabzonspor, 2007'den bu yana Chelsea forması giyen Fransız yıldız Florent Malouda ile prensip anlaşmasına vardı. nbsp;Geride bıraktığımız sezon Chelsea'de resmi maça çıkmayan 33 yaşındaki futbolcunun İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi sona erdi ve Fransız isim kulüp aramaya başladı. Trabzonspor daha önce adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anı anılan Malouda'yı ikna etti ve ön anlaşma sağlandı.Yeni sezon öncesinde kadrosunda 11 yabancı futbolcu bulunan Trabzonspor, göndermek istediği futbolcuları elinden çıkardığı an Malouda ile resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. nbsp;2007'de Fransa'nın Lyon takımından İngiliz devi Chelsea'ye 13 milyon sterline transfer olan Florent Malouda, 6 yıldır Ada'da top koşturuyordu. Chelsea'de 149 maça çıkan Malouda, 35 gol kaydetti. Malouda, 80 kez Fransa milli takımının formasını giydi. nbsp; nbsp;(Sporx.com)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...