Antalya Büyükşehir Belediyesine haciz konuldu

/ Kaynak: AA
Antalya Büyükşehir Belediyesine haciz konuldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 1 milyon 800 bin liralık borcu nedeniyle binadaki 10 televizyon, 6 buzdolabı ve 50 masaya haciz konuldu

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılından kalma yaklaşık 1 milyon 800 bin liralık borcu nedeniyle belediye binasındaki 10 nbsp;televizyon, 6 buzdolabı ve 50 masaya haciz konuldu. Açıkel Temizlik Firması avukatı Ali Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılında 2 ay süreyle çalışan personelin ücretini firmaya ödemediği için Antalya 3. Ticaret Mahkemesi'nde dava açtıklarını belirtti. Dava sonucunda mahkemenin yaklaşık 1 milyon 800 bin liraya yakın borç belirlediğini anlatan Topuz, belediyenin borcunu ödemediği için dün haciz işlemini gerçekleştirdiklerini bildirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın odasındaki LCD televizyon, buzdolabı da dahil belediye binasındaki 10 televizyon, 6 buzdolabı ile yaklaşık 50 masa ve sandalyeye haciz işlemi uyguladıklarını söyleyen Topuz, buna rağmen Büyükşehir Belediyesinin borcunu ödeme konusunda olumlu bir davranış sergilemediğini savundu. Haczedilen eşyaların alacağın tamamını karşılamadığını ifade eden Topuz, şöyle konuştu: "Ödemenin yapılmaması halinde haciz işlemi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bir belediyenin hacizlik konuma gelmesi hiç hoş bir şey değil. Borcun ödenmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunduk ancak belediye yönetimi borcunu ödemekten yana tavır sergilemedi. Biz de haciz işlemini gerçekleştirdik. Belediye yönetiminin bir an önce borcunu ödemesini bekliyoruz."
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...