Beşiktaş'ta Divan Başkanlık Kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı

Beşiktaş'ta Divan Başkanlık Kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Kulübü Divan Başkanlık Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Yalçın Karadeniz ve kurul üyeleri, mazbatalarını aldı.

Kulübün Akaretler'deki binasında düzenlenen mazbata teslim törenine, nbsp;Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim nbsp;kurulu üyeleri de katıldı.Yalçın Karadeniz'e mazbatasını, Fikret Orman ve Divan Kurulu Kongre nbsp;Başkanı Şeref Nasır birlikte verdi. Kurul üyeleri M.Serdar Piroğlu, Osman Akalın, nbsp;Rasim Kara, Serdar Keskin, C. Cengiz Satar ve Ersan Aksoylu da mazbatalarını Orman ve yönetim kurulu üyelerinden aldılar. Fikret Orman, seçimin Beşiktaş Kulübü'ne yakışır bir şekilde geçtiğini nbsp;belirterek, "Divan Kurulu, bizim akil insanlarımızın oluşturduğu bir topluluk.
nbsp;Önümüzde hep beraber Beşiktaş'ın çok önemli projelerine imza atacağımız 3 senemiz nbsp;var. Çok uyumlu bir çalışma dönemi diliyorum. Ben ve arkadaşlarım seçimin en nbsp;objektif şekilde yapılabilmesi için destek verdik. En ufak bir şekilde taraf
nbsp;olmadık" diye konuştu. nbsp;Yalçın Karadeniz de oldukça şeffaf ve örnek gösterilecek bir kongre nbsp;yapıldığını anlatarak, seçimin hayırlı olmasını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...