Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayserispor'dan UEFA açıklaması, 'Yazı gelmedi'

/ Kaynak: AA
Kayserispor'dan UEFA açıklaması, 'Yazı gelmedi'

FUTBOL Haberleri  / AA

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA cezalarından sonra Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkı doğan Kayserispor'un Basın Sözcüsü açıklama yaptı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA'dan aldıkları nbsp;cezalar nedeniyle Avrupa kupalarına katılamamaları nedeniyle Türkiye'yi nbsp;UEFA nbsp;Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkı doğan nbsp;Kayserispor'un Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Kayserispor, ülkesini en iyi şekilde UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek potansiyele sahiptir" dedi. nbsp;Ortaköylüoğlu yaptığı açıklamada, UEFA kurullarının Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında Avrupa kupalarına katılmama cezasını vermesinin sonucunda geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 5. sırada bitirmelerinden dolayı UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkıyla karşı karşıya olduklarını söyledi. nbsp;Kulüplerine UEFA Avrupa Ligi'nde temsil hakkı verildiğinde bunu başarıyla yerine getireceklerini ifade eden Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti: nbsp;"Kayserispor'un dışında gelişen bir süreç var. Kulübümüze şu ana kadar resmi olarak önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edeceğimize dair bir yazı gelmedi. Bu yazı resmi olarak kulübümüze tebliğ edildiği taktirde gereğini yapacağız. Kayserispor, ülkesini en iyi şekilde UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek potansiyele sahiptir. Takımımız başta taraftarı, kulüp yapısı ve takım yapısı itibariyle ülkemizi güzel bir şekilde temsil edecektir. Gelişmeleri takip edeceğiz."
Kayserispor'un, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turundaki rakibi 9 Ağustos Cuma günü çekilecek kurayla belli olacak. Sarı-kırmızılı takım ilk maçını 22, rövanşı ise 29 Ağustosta oynayacak.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...