Cüneyt Koçak, İsviçre'de ringe çıkacak

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Cüneyt Koçak, İsviçre'de ringe çıkacak

FUTBOL Haberleri  / CHA

Niğde Muay Thai branşında ilk milli sporcusu olan Cüneyt Koçak İsviçre'nin Baden şehrinde düzenlenecek olan Muay Thai şampiyonasına katılacak.

Niğde Kayra Spor Kulübü'nün sporcusu ve Niğde Muay Thai ( Thai Boks) branşında ilk milli sporcusu olan Cüneyt Koçakİsviçre'nin Baden şehrinde düzenlenecek olan Muay Thai şampiyonasına katılacak. Dünyaca ünlü Muay Thai (Thai boks ) sporcularının ringe çıkacağı organizasyon 2013 Eylül ayında gerçekleşecek. Bu organizasyonu değerlendiren milli sporcu Cüneyt Koçak, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu organizasyonda amacım şampiyon olmak ve ay - yıldızlı bayrağı Avrupa'nın merkezi konumunda olan Baden'de dalgalandırmak istiyorum." diyerek, şunları söyledi: nbsp;"Benim bu organizasyonda ringe çıkmamı sağlayan Muay Thai Federasyonu İç Anadolu Teknik Kurul üyesi ve Antrenörüm olan Halil İbrahim Koçak hocama, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan'a ve organizasyona beni öneren Jui Jitsu Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Kaya hocama teşekkür ederim." nbsp;Niğde'de faaliyet gösteren spor kulüplerinden Kayra Spor Kulübü Antrenörü ve Başkanı olan Halil İbrahim Koçak ise yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:"Öncelikle sporcumuz Cüneyt Koçak'ı bu şampiyonada olması gerektiği konusunda Baden'de gerçekleşecek organizasyon sahibine öneren Bekir Kaya hocamıza teşekkür ederim. Sporcum İsviçre'nin merkezinde ay yıldızlı bayrağı dalgalandıracağına inanıyorum. nbsp;
Çalışmalarımız profesyonel anlamda müsabaka tarihinden bir hafta öncesine kadar devam edecek ve son hafta sporcumuz Baden'e giderek müsabaka öncesi son antrenmanları İsviçre'de yapacak. Tüm Niğde halkından dualarını ve sporcumuza desteklerini bekliyoruz. Cüneyt Koçak'ın ülkemizin yüzünü güldüreceğine ve kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğine inanıyorum."

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...