Bahçeli'den çocuk istismarına çok sert tepki!

Düzenleyen:
Bahçeli'den çocuk istismarına çok sert tepki!

GÜNDEM Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli konuşmasının başlangıcında çocuk istismarı konusuna değinerek sapıklara büyük tepki gösterdi. Bahçeli, "Sapıklara müsamaha asla gösterilmemelidir. Bunlara hayat haram edilmelidir. Kim ki çocukların hakkını hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da darağacına gönderilmelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasının başlangıcında çocuk istismarı konusuna değinerek sapıklara büyük tepki gösterdi. İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları: "Çocukları istismar edilmiş bir milletin gelecek ülkülerinden nasıl bahsedelim. Çocuklara sahip çıkmazsak medeniyetimizle övünmeye hakkımız kalmaz. Sapıklara müsamaha asla gösterilmemelidir. Bunlara hayat haram edilmelidir. Kim ki çocukların hakkını hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da darağacına gönderilmelidir. Kimi olursa olsun sübyancı şerefsizler iki cihanda da hasmımızdır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...