Hollande, 6 milyon avro tasarrauf etti

/ Kaynak: AA
Hollande, 6 milyon avro tasarrauf etti

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın uyguladığı tasarruf tedbirleri sonucu Elysee Sarayı'nın bütçesinde bir yılda 6 milyon avro tasarruf sağlandığı açıklandı.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın uyguladığı tasarruf tedbirleri sonucu Elysee Sarayı'nın bütçesinde bir yılda 6 milyon avro tasarruf sağlandığı açıklandı. Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Hollande'ın göreve geldiği tarihten sonra 2012 yılında 108,9 milyon avro olan bütçenin 102,9 milyon avroluk bölümünün harcandığı belirtildi. Konuya ilişkin Sayıştay raporu hatırlatılan açıklamada, Hollande'ın kişisel masraflarının yanı sıra, Elysee Sarayı'ndaki personel, ağırlama, araç kiralama gibi masraflarda önemli ölçüde tasarruf sağlandığı bildirildi. -Kısa mesafelerde uçak yerine tren Cumhurbaşkanı Hollande'ın özellikle Brüksel gibi yakın mesafe ziyaretlerinde uçak yerine tren kullanmayı tercih ettiği belirtilirken, diğer seyahat, eğlence, kamuoyu araştırmaları gibi kalemlerde de kısıntıya gidildiği kaydedildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...