Heynckes: Farklı kazandığımız için mutluyuz

Heynckes: Farklı kazandığımız için mutluyuz

SPOR Haberleri

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Farklı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Alman ekibi Bayern Münih, sahasında Beşiktaş'ı 5-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Heynckes, iki ayrı yarı yaşadıklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde bir takımın maçın başı sayılacak bir dakikada 10 kişi kalması bir çok hesabı alt üst eder. Beşiktaş tecrübeli oyunculardan oluşan bir ekip. İlk yarıda 10 kişi kalmalarına rağmen güzel bir oyun sergilediler. İlk yarının sonlarına doğru ilk golü bulunca rahatladık. İkinci yarıda ise kendi evimizde farklı galip gelmek zorundaydık. İstanbul karşılaşmasını riske atamazdım. Futbolcularımın büyük bir bölümü milli takım oyuncuları, farklı kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...