İşte Diyarbakır'daki patlamanın kaynağı

İşte Diyarbakır'daki patlamanın kaynağı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Valiliği, 5 kişinin yaralandığı bugünkü şiddetli patlamanın kaynağını açıkladı.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "16 Temmuz 2013 günü saat 13.06'da ilimiz Bağlar ilçesi Koşuyolu Caddesi 204 Sokak içerisinde el yapımı parça ve basınç etkili bombanın patlaması neticesinde yaşları küçük olduğu tespit edilen 5 şahıs muhtelif yerlerinden yaralanmış, yaralanan vatandaşlarımızdan 2'si Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmış 3'ü ise Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmişlerdir. Patlamanın meydana geldiği yerde uzman ekipler tarafından yapılan ilk incelemelerde, patlamamanın el yapımı parça ve basınç etkili bombanın patlaması neticesinde meydana geldiği anlaşılmıştır. Olay mahallinde yapılan araştırmalarda patlamadan dolayı yaralanan vatandaşlara ait olduğu değerlendirilen uzuv parçalarının süratle hastaneye intikali sağlanmıştır. Konu ile ilgili çok yönlü soruşturma yürütülmektedir" denildi.
Öte yandan, ellerinde bomba patlayan 16-17 yaşlarındaki gençlerden birinin parmaklarının, diğerinin ise elinin koptuğu ileri sürüldü. Patlamaya neden olan gençlerin isimlerinin ise B. Cengiz ve Y. Yavuz olduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...