Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afrin'de ABD'nin silahıyla YPG'li avlıyorlar

Düzenleyen:
Afrin'de ABD'nin silahıyla YPG'li avlıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Afrin'de TSK ve ÖSO'nun ilerleyişi karşısında kaçacak delik arayan teröristler, ABD'nin verdiği silah ve mühimmatları arkalarında bırakıyor.

TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana teröristlerin işgalindeki Afrin'in 5 beldesinde biri belde merkezi, 61'i köy, 6'sı köy altı yerleşim ve 20'si stratejik dağ veya tepe, biri YPG/PKK'ya ait üs olmak üzere 89 noktayı örgütten almış oldu.

TERÖRİSTLER SİLAHLARI BIRAKIP KAÇTI
ABD'nin silah ve mühimmat verdiği teröristler de silahları bırakıp kaçmaya başladı. İşte o silahlar artık ÖSO tarafından kullanılıyor.

ZAGROS İLE YPG'Lİ AVI
Türk askerinin keskin nişancı eğitimi verdiği ÖSO askeri, ABD üretimi yeni nesil ZAGROS keskin nişancı silahıyla terörist avına çıktı.

Dün yapılan operasyonlar sonucu 65 YPG'li terörist öldürüldü. Bu sayıyla birlikte harekatın başlangıcından itibaren öldürülen terörist sayısı 1780'e yükseldi.

Afrin'de ABD'nin silahıyla YPG'li avlıyorlar

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...