Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da "uyuşturucu çetesi" çökertildi

Düzenleyen:
Bursa'da "uyuşturucu çetesi" çökertildi

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, organize uyuşturucu suç şebekesine yönelik geçen ay düzenlenen ve 13 kişinin tutuklandığı operasyonun kapsamını genişleten emniyet güçleri, 12 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, geçen ay "uyuşturucu çetesi"ne yönelik düzenlenen ve 13 kişinin tutuklandığı uyuşturucu operasyonunun kapsamını genişleten Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 şüpheliyi daha adreslerinde yakaladı. Adreslerinde yapılan arama ve kontrollerde bir miktar sentetik uyuşturucu madde ele geçirilen 12 şüpheliden 9'u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, Suna A, kayınvalidesi Yüksel A. ile Orhan S, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Suna A. ve Yüksel A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Orhan S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ekiplerin 24 Ocak'ta düzenlediği operasyonda 8 kilogram sentetik kannabinoid ve 56 gram metamfetamin ele geçirilmiş, gözaltına alınan 13 zanlı tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...