HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bugün hava nasıl olacak? | 22 Şubat Hava Durumu

Düzenleyen: /
Bugün hava nasıl olacak? | 22 Şubat Hava Durumu
Bugun-hava-nasil-olacak, Hava-durumu, Son-dakika-hava-durumu, 22-subat-hava-durumu, Haber

YAŞAM Haberleri

Bugün hava nasıl olacak? Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde sıcaklık artacak, Hakkari'de ise kar bekleniyor. İşte 22 Şubat hava durumu ve son dakika hava durumu haberleri

22 Şubat hava durumu ve son dakika hava durumu haberlerine sitemizde ulaşabilirsiniz. Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilere göre bugün hava durumu şöyle olacak. Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısı, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Van, Bitlis, Eskişehir, Karabük, Bartın, Kastamonu, Karabük ile Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olmak üzere Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar, genellikle güney yönlerden, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 12 
İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9 
İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16 
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 19 
Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 11 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 12 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 4 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 14 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...