Yıldırım Demirören ve Suat Kılıç zirvesinde ne görüşüldü

Yıldırım Demirören ve Suat Kılıç zirvesinde ne görüşüldü

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Ankara'da Spor Bakanı Suat Kılıç ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ani bir kararla Ankara'ya giderek Spor Bakanı SuatKılıç ile bir görüşme yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Ankara ziyaretinin detayları ortaya çıktı. E-bilet ihalesini kazanan Ahmet Çalık ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir görüşme gerçekleştiren Demirören'in ihale dışında e-bilet uygulamasının bazı statlar için verilen öncelikli taahhütlerin yerine getirilmesi konusunun masaya yatırıldığı öğrenildi. Demirören, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile de bir süre görüştü ve e-bilet uygulamasının en kısa süre içerisinde hayata geçirilmesini talep ettiği belirtildi. Demirören'in gündeme düşen iddiaların aksine Bakan Suat Kılıç ile hiçbir şekilde UEFA Tahkim Kurulu'nunFenerbahçe ve Beşiktaş için verdiği kararlar hakkında konuşmadığı da ortaya çıktı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...