Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tanzanya-Türkiye İş Forumu düzenlendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tanzanya-Türkiye İş Forumu düzenlendi

Ekonomi Haberleri  / AA

Orta Anadolu İhracatçı Birliklerince (OAİB) düzenlenen Tanzanya-Türkiye İş Forumu, Tanzanya'nın ticari başkenti Darüsselam'da yapıldı.

OAİB Genel Sekreteri Özkan Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 büyük Türk tarım makinesi üreticisi ve ihracatçısı ile Tanzanya pazarını keşfetmek ve iş adamlarına bu ülkenin iş dünyasını tanıtmak için bir araya geldiklerini söyledi. 

Tanzanya'nın tarıma elverişli, el değmemiş geniş arazilere sahip olduğunu belirten Aydın, bu nedenle Türk tarım makinesi üreticisi ve ihracatçılarını Tanzanya'ya yönlendirdiklerini anlattı.

Aydın, "Türk makine üreticileri ve ihracatçılarının kapasitelerini göstermeyi ve firmalara ait ürünleri Tanzanya tarım endüstrisi pazarına tanıtmayı hedefliyoruz." dedi. 

Özkan Aydın "Tanzanya, tarıma elverişli toprakları açısından bölgede tarım alanında söz sahibi ülke olma yolunda ilerliyor." ifadesini kullandı. 

Foruma, Türkiye'den 10 tarım makine üreticisi firması katıldı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...