Galatasaray'ın istediği sol bek için PSG devrede

Galatasaray'ın istediği sol bek için PSG devrede

FUTBOL Haberleri

Ligue 1'in son şampiyonu Paris Saint-Germain, Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Lucas Digne için 12.5 milyon euro teklif etti.

Ligue 1'in son şampiyonu Paris Saint-Germain, Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Lucas Digne için 12.5 milyon euro teklif etti. Lille 15 milyon euro istiyor. Fransız gazetesi L'Equipe'e göre nbsp; geçen sezon takımında harika bir performans gösteren ve nbsp; İngiliz devi Manchester United'ın da transfer listesine giren 1993 doğumlu sol bek, Galatasaray'ın da hedefindeydi. Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda Fransa'yla şampiyonluğa ulaşan Lucas Digne'in peşinde bir çok kulübün bulunması ve bu rakiplerden birinin de Manchester United olması, Galatasaray'ın işini zora sokuyordu.
PSG KESİN GİBİ
Barcelona'dan Abidal'i transfer eden Monaco, Digne için teklifinden vazgeçerken Le Parisien'e göre genç yıldızın gelecek sezon Paris Saint-Germain forması giymesi kesin gibi görünüyor. Gazetenin haberinde PSG'nin Lille'e 12.5 milyon euro önerdiği, Lille'in ise 15 milyon avro istediği belirtiliyor. Tarafların anlaşmaya yakın olduğu, pürüzler giderildikten sonra Digne'in yıllık 3 milyon euro karşılığında beş yıllık sözleşmeye imza atacağı vurgulandı.
Fransız basını Galatasaray'ın da Lucas Digne için Lille'e 15 milyon euro teklif ettiğini yazmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...