Terim, futbolcularından maçı erken koparmalarını istedi

Düzenleyen:
Terim, futbolcularından maçı erken koparmalarını istedi

SPOR Haberleri

Sezonun ikinci yarısında kazandığı 3 maçın da ilk yarılarını önde kapatan Galatasaray’da, tecrübeli teknik adam “Maçın sonlarında performansınız düşüyor. Dikkatli olun” uyarısında bulundu

Burhan Can Terzi
 
Kasımpaşa deplasmanında aldığı şok mağlubiyetle sarsılan Galatasaray’da bugün tek hedef 3 puan. Evinde Bursaspor’u ağırlayacak sarıkırmızılılarda, teknik direktör Fatih Terim, pazar gününden sonra takımı sıkı bir çalışma temposuna aldı ve yaptığı konuşmalarla şampiyonluğun ne kadar mühim olduğunu tekrar tekrar anlattı. Takımını yüksek tempoda oynatmaya çalışan Fatih Terim, şu ana kadar istediği futbolu sadece karşılaşmaların ilk yarılarında görebildi. Sarı-kırmızılı futbolcular Terim’in hedefindeki oyunu henüz 90 dakikaya yayamadı. Terim de bu sebeple maçların ilk yarında mutlaka üstünlüğün sağlanması gerektiğini futbolcularına anlatıyor.
 
Formül belli 
 
Galatasaray, sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 maçın 3’ünü kazanırken, 2’sini kaybetti. Sarı-kırmızılılar kazandığı 3 karşılaşmanın da devre aralarına üstün olarak girmişti. Kaybettiği mücadelelerde ise ilk yarılarda rakiplere tabelada üstünlük sağlayamamıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün oynanacak Bursaspor mücadelesinin de devre arasına mutlaka galip olarak girilmesi gerektiğini öğrencilerine anlattı. Tecrübeli teknik adam mümkün olduğunca erkenden skoru bulup, ikinci yarıda oyunu tutmayı planlıyor. Terim ayrıca cezası biten Belhanda’ya da elinden gelenin fazlasını vermesini ve performansının çok belirleyici olacağını söyledi.  
 
Terim, futbolcularından maçı erken koparmalarını istedi
 
11 maçtır yenilmiyor
 
Galatasaray, Süper Lig’de Bursaspor’a 11 maçtır yenilmiyor. Sarı-kırmızılılar bu 11 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Ayrıca Galatasaray, Bursaspor ile iç sahada oynadığı son 23 lig maçında sadece bir kere kaybetti, 18 galibiyet, 4 beraberlik aldı. 
 
2 yıldız sınırda
 
Galatasaray’da Bursaspor maçı öncesi Younes Belhanda’nın cezası sona ererken Mariano ve Feghouli sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İki futbolcu Bursaspor karşısında sarı kart görmeleri hâlinde Karabükspor maçında sahada olamayacak.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...