Suriye mermisi Ceylanpınarlı genci başından yaraladı

/ Kaynak: AA
Suriye mermisi Ceylanpınarlı genci başından yaraladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 16 yaşındaki Mehmet Gündüz, Suriye tarafından geldiği tahmin edilen bir mermiyle yaralandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 16 yaşındaki Mehmet Gündüz, Suriye tarafından geldiği tahmin edilen bir mermiyle yaralandı. Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde bir genç, nereden atıldığı belli olmayan mermiyle yaralandı. Alınan bilgiye göre, sınıra yakın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 164. Sokak'taki evlerinde televizyon izleyen Mehmet Gündüz'ün (16) başına nereden ateşlendiği henüz belirlenemeyen mermi isabet etti. Yakınlarınca Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada ilk müdahalesi yapılan Gündüz, daha sonra Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri Gündüz'ün evinde inceleme yaptı. Bu arada, Suriye tarafında aralıklarla silah sesleri duyuluyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...