Denize ettik niyet köye çıktı kısmet

Düzenleyen:
Denize ettik niyet köye çıktı kısmet

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bu haftanın Türk tip komedi filmi ‘Görevimiz Tatil’... Bir ailenin yol macerasını merkezine alan filmin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz ve Enis Arıkan gibi isimler var.

Yaşadığı hayattan bıkıp, depresyona giren Türkân Mutlu, cimri kocası Sıtkı’yı ikna ederek bir terapiste gider. Terapist, Türkân’ı depresyondan kurtaramayınca aileye tatil tavsiyesinde bulunur. Bunun üzerine Sıtkı, bir karavan kiralayarak 9 senedir tatil yüzü görmeyen ailesini, gerçekten mutlu etmeye karar verir. Antalya’ya doğru yola çıkan Mutlu ailesi, bir köy yakınlarında kaza yapınca işler değişir. Sıtkı ve Türkân bir müddet misafir oldukları yerde, köylülere kendilerince bir şeyler öğretmeye kalkarlar. ‘Görevimiz Tatil’ seyirciyi eğlendirme üzerine dizayn edilmiş bir film olarak göze çarpıyor.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...