Canlı yayında Yavuz Bingöl'e 'Kılıçdaroğlu'nu mu seviyorsun Erdoğan'ı mı?' sorusu

Düzenleyen:
Canlı yayında Yavuz Bingöl'e 'Kılıçdaroğlu'nu mu seviyorsun Erdoğan'ı mı?' sorusu

MAGAZİN Haberleri

Katıldığı canlı yayın programında ünlü türkücü Yavuz Bingöl'e "Erdoğan'ı mı daha çok seviyorsunuz Kılıçdaroğlu'nu mu?" sorusu yöneltildi.

Habertürk ekranlarında 'Açık ve Net' programına konuk olan ünlü türkücü Yavuz Bingöl, Kübra Par'ın sorularını cevapladı.

Günümüzde uyumlu olduğunuz ve diyalog kurduğunuz zaman yandaş muamelesi görüldüğünü belirten Bingöl, "Bu olcak iş mi? İnsanın doğasında ve yaratılışında var bu. Diyalog kurarak ve konuşarak çözmemiz lazım. Bu ülke hepimizin. Seçilmiş bir cumhurbaşkanına hakaret etmek bence doğru değil. Bunu hiç bir zaman tercih etmem" şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZI SEVİYORUM"

"Erdoğan'cı mısınız?" sorusuna "Ben Cumhurbaşkanımızı seviyorum" cevabını veren Bingöl, "Bunda ne var şimdi? Sevmeyenler de sevmiyordur. Kutuplaşmak kötü bir şey değil ama nezaket kuralları içinde olursa, kimse kimseyi incitmezse sorun yok ortada. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu da seviyorum" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU MU ERDOĞAN MI?

Bingöl, "Erdoğan'ı mı daha çok seviyorsunuz Kılıçdaroğlu'nu mu?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Şimdi sorulacak soru mu bu diyormuşum. Ben Cumhurbaşkanımızın ahde vefasını çok yüksek buluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekten çok özel bir kişilik."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...