Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Şaş'tan Sneijder yorumu

- Güncelleme:
Hasan Şaş'tan Sneijder yorumu

FUTBOL Haberleri

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş İngiltere'deki kamp durumunu değerlendirdi.

nbsp;Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş kampın son durumundan bahsederken, transfer çalışmalarından ve UEFA'nın aldığı kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Fizik antrenmanlarına daha çok önem verildiğini belirten Hasan Şaş, "Elimizdeki veriler çok iyi, takımın yaklaşık yuzde 75-80'i çok iyi bir durumda. Tabi ikinci üçüncü kamplarımız da var, ama şuan ilk bir haftaya bakarsak eger koşu mesafeleri ve tempoları çok yüksek. 3-4 tane oyuncumuz var bunların altında kalan onları da biliyoruz. Arkadaşlarının seviyesine gelince daha uyumlu olacaklar ve bizim açımızdan da daha geniş bir kadroya sahip olacağız. Bu kampta fizik antrenmanlarına daha çok önem verdik, gelecek antrenmanlar da taktiksel olarak daha yoğun olacak. Bunun dısında fizik, teknik, güç ve kuvvet bir araya koyarsak daha zevkli bir Galatasaray ortaya cıkacak." dedi. nbsp;

Federasyonun aldığı kararlardan dolayı takımın transfer politikasını etkilediğini belirten 36 yaşındaki çalıştırıcı, "Bizim ilk baştaki amacımız şampiyon olan takımı korumaktı. Melonunda inşallah bize katılmasıyla şampiyon olan takımı koruduk. Ama biliyorsunuz 6+0+4 yabancı bizim biraz genç yabancılara yönelmemizi çok etkiledi. Eski oyuncularımızla ayrılmayı düşünürken zorlanıyoruz çünkü 2 sene bize çok büyük katkıları oldu. Şampiyon kadroya genç oyuncular katmak istiyorduk, fakat yabancı sınırlamasına takıldık. Bruma'yı almak istesek bir yabancının gitmesi gerekirdi takımdan, Ali Adnan'ı istiyoruz ama yine yabancı kontenjanına takılıyoruz. Türkiye'den genç oyunculara bakmak istiyoruz ama biliyorsunuz ucuk kacık bonservis bedelleri oluyo boyle oluncada tabi genç oyuncuları katmakta zorlanıyoruz. Galatasaray'ın geleceği için bu planları yapıyoruz ama malesef biraz federasyonun aldığı bu kararlar bizi çok etkiledi." dedi.Üç kulvarda da başarılarılı olmak istediklerini belirten antrenör, "Rakiplerimizin UEFA'dan aldığı bu cezalar onları tek kulvara itiyor. Biz üç kulvarda savaşırken onlar tek kulvarda savaşacak. Daha bu sene biz Türkiye kupasına önem vereceğiz. Bizim için Türkiye kupası da hedeftir. Biz üç kulvarda gideceğimiz için kadroyu daha geniş tutmamız lazım tabikide şampiyonlugun en büyük adayı biziz ama bakıldığı zaman hem Şampiyonlar ligi, hem Türkiye kupası, hem de lig yoracak bizi." diyerek sözlerini tamamladı.

Sneijder ve Drogba'nın kamptaki performanslarını değerlendiren Şaş, "Sneijder 3-4 kilo vererek antremanlara katıldı. Gözlerinin içindeki futbol oynama isteğini görebiliyoruz. Çok arzulu, çok istekli ve antrenmanların hepsinde çok çalışıyor. İnşallah boyle devam eder. Böyle devam ederse seyrine doyum olmaz. Futbolculuğundan bahsetmemize gerek yok. Maç oynamadığından, antreman eksikliğinden bahsetmiştik onuda burada kapatıyor zaten. İnşallah Galatasaray seyircisi çok iyi bir Sneijder seyredecek. Drogba bir lider, bunu devamlı söylememize gerek yok. Güçlü bir oyuncu. Onunda sıkıntıları vardı. Az maç oynamıştı. Bu kamp dönemi Drogba içinde çok önemli. Ağustos'a doğru Emirates turnuvasına kadar iyi geçirecek zaten iyi çalışıyor. Onun da çok iyi maçlarını gelecek sene seyredeceğimize eminim." diyerek oyuncularından bu sezon çok şeyler beklediğini belirtti.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...