Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea'nin yıldızı Florent Malouda Trabzonspor'da

Chelsea'nin yıldızı Florent Malouda Trabzonspor'da

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor, görüşmelere başladığını borsaya da bildirdiği Chelsea'nin Fransız yıldızı Florent Malouda'yı Trabzon'a getirdi.

Trabzonspor, görüşmelere başladığını borsaya da bildirdiği Chelsea'nin Fransız yıldızı Florent Malouda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız oyuncu Florent Malouda'yı Trabzon'a getirdi. Bordo-mavili kulüp, Malouda ile görüşmelere başladığını da borsaya bildirmişti. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Florent Malouda'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 2007'de Fransa'nın Lyon takımından İngiliz devi Chelsea'ye 13 milyon sterline transfer olan Florent Malouda, 6 yıldır Ada'da top koşturuyordu. Chelsea'de 149 maça çıkan Malouda, 35 gol kaydetti. Malouda, 80 kez Fransa milli takımının formasını giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...