Beşiktaş CAS'a yarın başvuracak

Beşiktaş CAS'a yarın başvuracak

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen, yarın kulüp adına Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'a itiraz başvurusu yapacak.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen, yarın kulüp adına Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'a, UEFA'nın aldığı '1 yıl Avrupa Kupalarından Men' cezasının itirazı için başvuru yapacak. nbsp;Bugün öğleden sonra İsviçre'ye giden Beşiktaş Kulübü'nün Hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Melih Sami Esen yaptığı açıklamada, "Gece boyunca İsviçre'de toplantılar yapacağız. Hazırladığımız raporu da yarın öğlen saatlerinde CAS mahkemesine sunacağız. Beşiktaş'ın haklarını sonuna kadar arayacağız." dedi. Beşiktaş Kulübü, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 yıl Avrupa Kupaları'na katılmama cezasının ardından, UEFA Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusu yapmış. Başkan Fikret Orman ve kalabalık bir heyet ile İsviçre'nin Nyon kentine giderek UEFA Tahkim Kurulu'nda duruşmaya katılmıştı. Bu duruşma sonucundan ise tahkim kurulu itirazı reddetmiş ve siyah - beyazlıların aldığı cezayı onamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...