Son dakika! Kenan Sofuoğlu kaza yaptı (Kenan Sofuoğlu'nun son sağlık durumu)

Düzenleyen:
Son dakika! Kenan Sofuoğlu kaza yaptı (Kenan Sofuoğlu'nun son sağlık durumu)

SPOR Haberleri

Son dakika gelen bilgilere göre; Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ​Dünya Supersport Şampiyonası için Avurstralya’daki antrenman turlarında ağır bir kaza geçirdi. İşte Kenan Sofuoğlu'nun sağlık durumu... ​

Son dakika! Kenan Sofuoğlu kaza yaptı... Dünya Supersport Şampiyonası için Avustralya’da bulunan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bu sabahki antrenman turlarında feci bir kaza yaptı.

257 km hızla kaza yapan ve sağ kolundan yaralanan ve sol ayağında büyük bir delik olduğu ifade edilen Sofuoğlu, buna rağmen sıralama turlarına katıldı.

Sıralama turunda üçüncü sırayı kapan milli motosikletçi, yarın Avustralya'da yapılacak yarışta yer alacağını, önümüzdeki hafta ise ameliyat olacağını belirtti. Sofuoğlu, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, "Zor nefes alıyordum, leğen kemiğimin kırıldığını düşündüm. Sonradan vücudumda yanıklar olduğunu fark ettim." ifadelerini kullandı.

Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise "Bugün 257 km hızla yaptığımız kazaya rağmen yarınki yarışa çıkıyoruz inşallah" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Pirelli yarış direktörü Giorgio Barbier, kazanın tekerleriğin yanındaki kabarcıkların atması sonucu gerçekleştiğini açıkladı.

Sofuoğlu'nun vücudunun normal hale gelmesi için 24 saate ihtiyacı bulunuyor.

Son dakika! Kenan Sofuoğlu kaza yaptı (Kenan Sofuoğlu'nun son sağlık durumu)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...