16 yaşında lotoyu kazanmıştı, 26 yaşında beş parasız

16 yaşında lotoyu kazanmıştı, 26 yaşında beş parasız

YAŞAM Haberleri

İngiltere'nin en genç loto milyoneri Callie Rogers, erken gelen bu zenginliğin kendisini tam 3 defa intihara sürüklediğini de söyledi.

İngiltere'nin en genç loto milyoneriCallie Rogers, erken gelen bu zenginliğin kendisini tam 3 defa intihara sürüklediğini de söyledi. 16 yaşında 1,9 milyon paundluk (yaklaşık 6 milyon TL) lotoyu tutturan İngiltere'nin en genç loto milyoneri Callie Rogers, lotoyu tutturmasının kendisi için tam bir lanet olduğunu söyledi. nbsp;Rogers, 1,9 milyon paundluk ödülü, estetik ameliyatlar, uyuşturucu ve partilerde harcadığını ve sadece 2 bin paund parası kaldığını itiraf etti. nbsp;3 yaşında bir çocuk annesi Rogers, erken gelen bu zenginliğin kendisini tam 3 defa intihara sürüklediğini de söyledi. nbsp;Daha 16 yaşında İngiltere'nin en büyük lotosunu tutturan Callie Rogers, bunun bir nimet değil, tam tersine bir lanet olduğunu düşünüyor. nbsp;Rogers, lotoyu tutturunca kariyerinden vazgeçtiğini, çalışmayı bıraktığını ve parasının hepsini partilere, uyuşturucuya, estetik ameliyatlara, tatillere ve akrabalara hediyeler almaya harcadığını, şimdi ise bankada sadece 2 bin paundu kaldığını söyledi. Şu anda 26 yaşına gelen Callie Rogers, tekrar hemşire olmak için eğitim alıyor. nbsp;Rogers sadece uyuşturucuya 250 bin paund harcamış. Rogers şu anda İngiltere'nin mütevazi mahallelerinde birinde 80 bin paundluk bir dairede 34 yaşında itfaiye işçisi eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla normal bir hayat sürüyor. nbsp;Rogers, erken gelen zenginliğin kendisini mutsuz ettiğini ve tam 3 defa intihara teşebbüs ettiğini itiraf etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...