Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manzara Adalar’da hayat başladı

Manzara Adalar’da hayat başladı

EMLAK Haberleri

İş GYO tarafından Kartal bölgesinin gelişimine öncülük edecek niteliklerde gerçekleştirilen Manzara Adalar projesinde teslimler başladı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan en iyi zamanlama ile gerçekleştirdik” dedi.
Blok bazında teslim edilmeye başlanan projede 1+0’dan 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar bulunuyor. Lokasyon itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde tasarlanmış proje Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hâkim. Proje; kara yolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...