Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye çağrı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye çağrı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, Gaziantep'te konuştu. Erdoğan, Afrin'de bugüne kadar 2021 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. ABD'ye çağrı yapan Erdoğan, "Yapacağınız tek şey var, FETO denen darbeciyi Türkiye'ye vermektir. Vermiyorsanız o zaman kusura bakmayın" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te AK Parti İl Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de bugüne kadar 2021 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;
 
Biz Fırat Kalkanı Harekatı'nda bunu yaptık mı, Cerablus'ta yaptık mı, Rai'de, El Bab'da yaptık mı? Afrin'de de yapacağız, Münbiç'te de yapacağız, İblib'de de yapacağız. Sahiplerine teslim edeceğiz. Bizimle müttefikseniz müttefikliğinizin gereğini yapın, değilseniz onu söyleyin. 
 
2021 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
 
2021 terörist etkisiz hale getirildi. Biz Fırat Kalkanı Harekatı'nda bunu yaptık mı, Cerablus'ta yaptık mı, Rai'de, El Bab'da yaptık mı? Afrin'de de yapacağız, Münbiç'te de yapacağız, İblib'de de yapacağız. Sahiplerine teslim edeceğiz. 
 
ESAD KATİLDİR
 
Bizimle müttefikseniz müttefikliğinizin gereğini yapın, değilseniz onu söyleyin. Şu anda Suriye'de eğer Esad'den bahsediliyorsa, Esad katildir. Zira, 1 milyona yakın vatandaşını öldüren bu değil mi? Kimyasal silahlarla, bunun yanında bütün konvansiyonel silahlarla kendi vatandaşını öldüren bu değil mi? Biz hiçbir zaman zalimlerle beraber olmadık. Zulmetmedik ve zulmedenlerle beraber olmadık. Şu anda da bunu yapıyoruz. Bugün biz Afrin'e gittiysek bunun için gidiyoruz, bunun için de devam edeceğiz.
 
ABD'YE ÇOK SERT ÇAĞRI
 
Bu ülkede, senin stratejik ortağına darbe yapanı orada saklıyorsan, kusura bakma. Benim milletime ben bunu anlatamam. Yapacağınız tek iş var, FETÖ denilen darbeciyi sizin bu ülkeye vermenizdir. Vermediğiniz sürece kusura bakma. 
 
Bu olağan kongremiz 6. olağan kongre. Gaziantep bizi bu yolda hiçbir zaman yalnız koymadı."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...