Survivor'da kim elendi, Kim Gitti | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Survivor 2018 kim elendi)

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi, Kim Gitti | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Survivor 2018 kim elendi)

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2018'de bu pazar ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımınında elenen Gizem oldu. Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti? Survivor 2018 Dokunulmazlık Kim Kazandı? Adaya Kim Veda Etti?

Her pazar akşamı olduğu gibi bugünde Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da Acun Ilıcalı'nın sürekli söylediği bütün oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık Survivor 2018 en önemli oyunu bu hafta ikincisi oynandı. Dün oynanan Türkiye Romanya oyunun galibi 10-8 farkla Romanya oldu. Survivor'daki geleceklerini etkileyen tek oyun dokunulmazlık. Kıran kırana bir mücadele verdi. Ancak bu haftada dokunulmazlık oyununu kazananı All Star takımı oldu. Gönüllüler oyunu kaybetmesiyle ada konseyinde 4 isim potaya çıkardı. Birsen,Gizem, Cumali, Ramazan eleme adayı oldu. Gönüllüler takımınında elenen Gizem oldu. Bütün izleyiciler Survivor 2018 Dokunulmazlık Kim Kazandı? sorusuna cevap arıyor. Survivor 2018'de heyecan dorukta. Nihat Merve krizi sürüyor. Eleme konseyinde ciddi bir sakatlık geçiren Ecem'in Survivor hayatının bittiğini açıkladı.Haftanın en iyi performansını sergileyen Ümit Karan, Adem Kılıççı, Yağmur ve Damla oldu. Haftanın performans ödülüne hak kazandılar. Survivor yeni bölüm izle, Survivor canlı izle, survivor dokunulmazlık izle,Survivor 2018 eleme akşamında neler olacak? Geçen hafta oynanan dokunulmazlık oyunun kaybedeni Gönüllüler olunca ada konseyinde ismi çıkan Marcus en az oyu alarak adaya veda etti. Peki bu akşam Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da adaya kim veda etti? gibi tüm merak edilenler haberimizden bulabilirsiniz.

TV 8 SURVİVOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2018'de  Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetti. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Cumali ilk aday, Funda Yağmur'un adını söyledi ve ikinci aday, Ramazan Marcus ismini verdi üçüncü aday oldu. Gönüllüler takımı Hakan Hatipoğlu'nun sakatlığı sebebiyle güç kaybına uğradı. Hakan Hatipoğlu oyunlarda oynabilecek mi? Sağlık durumu nasıl? merak konusu oldu bütün hafta.

Survivor'da kim elendi, Kim Gitti | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Survivor 2018 kim elendi)

SURVİVOR 2018 TÜRKİYE ROMANYA YARIŞINI KAZANANI KİM?

Survivor 2018 11. bölümündeki ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Romanya takımıyla yarışan ünlülerin mücadelesini aşağıda bulunan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümunde ödül oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Romen takımla kıyasıya mücadele eden Türkiye 6-1 öndeydi. Nihat Doğan takım içerisindeki olumsuz tavırları takımı demorilize etmiş ve yarışı 10-8 Romanyalılar kazandı.

Survivor'da kim elendi, Kim Gitti | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Survivor 2018 kim elendi)

SURVİVOR 2018 YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

SURVİVOR 12.BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Survivor 2018 son bölümündeki Türkiye-Romanya karşılaşması gündemdeki yerini korurken yeni fragman da kısa sürede yayınlandı. Dokunulmaz oyunundaki mücadelenin görüntülerinin verildiği yeni tanıtımda Merve- Nihat krizi ön plana çıkıyor. Nihat Erdoğan, “Ben buraya kimsenin amigoluğunu yapmaya gelmedim, bu takımın sinek ikilisi filan da değilim ben.” çıkışında bulunurken; Merve Aydın, şu sözlerle rest çekti: “Kaleyi sattım, filler isyanda, vezir intihar etti, atları serbest bıraktım, çevremdeki piyonlardan hiç medet ummadım. Şimdi şah olduğunu düşünüyorsan karşıma çıkarsın, Nihat Doğan.”

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Kıyasıya rekabetin olduğu dokunulmazlık oyununda All Star takımı 10-8 Gönüllüler takımını yendi. Gönüllüler dün akşam yine konsey stresi yaşadı. Konsey'de ise beklenmedik gelişmeler yaşandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR

Bu hafta, haftanın en çok oyun kazanan ismi Yağmur oldu. Yağmur eleme potasına girmekten kurtuldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Melih'di. Yeni gelen yarışmacılar Emre ve İpek'in ise bir haftalık dokunulmazlıkları olduğu için bu hafta eleme adayı olamayacaklar.

DÖRT İSİM BİRDEN ELEME POTASINA YAZILDI

Konseydi herkes bir isim yazmak durumundaydı. Şaşırtan bir gelişme yaşandı. Survivor 2018'de Gönüllüler konseyinde iki isim birden çıktı. Toplamda 5'er oy alan Birsen ve Gizem bu hafta eleme potasına adını yazdırdı.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Melih ise üçüncü eleme adayını belirledi. Melih, Cumali'nin adını verdi.

Haftanın en başarılı ismi Yağmur ise Ramazan'ın ismini verdi. Ramazan bu hafta dördüncü eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA ELEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor'da Gönüllüler takımından bir kişi bu hafta adaya veda edecek. Veda edecek olan isim bu akşam yapılacak konseyde belli olacak. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...