Chelsea'nin yıldızı Malouda Trabzon'da

Chelsea'nin yıldızı Malouda Trabzon'da

FUTBOL Haberleri

Chelsea'nin 33 yaşındaki yıldızı bonservisiyle birlikte Trabzon'a geldi.

nbsp;Trabzonspor, transferde bombayı patlattı ve Chelsea ile yollarını ayıran Florent Malouda ile anlaştı. Bir yıldır Galatasaray'ın da gündeminde olan 33 yaşındaki oyuncuyla Aykut transferinde de devrede olan iş adamı Kazım Şengöçgel Fransa'da görüştü ve anlaşma sağladı. Geçen sezon başında Chelsea'dan ayrılmak isteyen ancak transferine izin verilmeyen Malouda, dün akşam özel bir uçakla Trabzon'a geldi. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüştü. Transfer detaylarının bugün açıklanması bekleniyor. Malouda'nın, G.Saray forması giyen eski takım arkadaşı Drogba'dan bilgi aldığı ve Fildişili yıldızın Türkiye hakkındaki sözleri sonrasında bordo-mavililerle anlaştığı öğrenildi. Paris'ten özel uçakla dün gece Trabzon'a gelen 33 yaşındaki yıldız oyuncuyu, havalanında yüzlerce taraftar karşıladı. Daha sonra kulübe geçen Malouda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü, Trabzonspor forması ve 'Bize Her Yer Trabzon' kaşkoluyla poz verdi.Florent Malouda Kimdir?
Guingamp ve Chelsea'de Drogba ile kader birliği yapan Malouda, kariyerindeki çıkışı Lyon formasıyla yaptı. Fransa futbolunun son 15 yılına damga vuran Lyon'da 138 maçta forma giyen Malouda, 2007'de Chelsea'ye transfer oldu. Sol kanatta görev yapan Malouda skora katkısıyla da dikkat çeken bir yıldız. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...