Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediye Başkanı'nın konvoyunda kaza

/ Kaynak: İHA
Belediye Başkanı'nın konvoyunda kaza

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Manisa'da kontrolden çıkan bir araç, içerisinde Manisa Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı ve basın merkezinin aracı olan konvaya çarptı.

Manisa'da kontrolden çıkan otomobil, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün konvoyunda seyir halinde olan Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve basın merkezinin aracına çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kaza iftar sonrası İzmir-İstanbul yolunda meydana geldi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Cem Çöllü, İzmir yolu üzerindeki Taylan Plaza'da Belediye İş Sendikası'nın iftar yemeğine katıldı. İftar sonrası Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral ve beraberindekiler merkeze doğru konvoy halinde yola çıktı. Tam restoran çıkışında Manisa'dan İzmir'e doğru seyir halinde olan bir otomobil kontrolden çıkarak önce refüje daha sonra Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün konvoyunda yer alan basın merkezi aracı ve Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil'in aracına çarptı. Konvoyun en ön kısmında yer alan ve içerisinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral'ın bulunduğu otomobil kazadan son anda kurtuldu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Şans eseri yaralının olmadığı öğrenilen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...