Vodafone Smart Mini 319 TL olacak

Vodafone Smart Mini 319 TL olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, Vodafone Smart Mini'nin 319 TL'Den satışa çıkacağını belirtti.

Smart Mini, 3.5 inçlik dokunmatik ekrana ve Android Jellybean işletim sistemine sahip. 2 Megapiksel kamerası, 1 Gigahertz işlemcisi, kablosuz internet ve bluetooth özelliği bulunuyor. Telefonun satış fiyatı ise 319 TL olarak belirlendi. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, üç yıl önce Türkiye'de operatör markalı akıllı telefonu lanse ettiklerini belirterek, "Şimdi de bu vizyonumuzla 14. Vodafone markalı cihazımızı tüketicilere sunuyoruz. 319 TL'lik fiyatıyla Vodafone Smart Mini, büyük ekranı ve Android işletim sistemiyle cepten internete en iyi şekilde erişilmesini sağlayacak" dedi. Bu hamleyle akıllı telefon penetrasyonunun Türkiye'de artışına hizmet etmeyi hedeflediklerini de dile getiren Kitapçı, şöyle konuştu: "Türkiye'de akıllı telefon penetrasyonu yüzde 22. Bu rakam İngiltere'de yüzde 56, ABD'de yüzde 54. Rakamlar yapacağımız çok şey olduğunu gösteriyor. Geçen yıl bu alanda önemli bir adımla Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik. Smart Mini akıllı telefon penetrasyonunu yukarı taşımada bir başka önemli adım."
Lütfullah Kitapçı, bu ay 3G'nin Türkiye'ye gelişinin dördüncü yıldönümü olduğunu da hatırlatarak, 3G'nin başladığı tarihten beri 4.4 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını da aktardı. Kitapçı, "Türkiye'de halen 43.9 milyon 3G kullanıcısı var. Mobil internet kullanıcı sayısı ise 12 milyon düzeyinde. Daha gidecek yolumuz var. Mobil penetrasyon oranı Türkiye'de yüzde 16.3 iken OECD ortalaması yüzde 56.6" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...