Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3. havalimanının IT altyapısına Netaş imzası

3. havalimanının IT altyapısına Netaş imzası

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin en büyük projelerinden 3’üncü havalimanında çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, bir taraftan da hizmetlerle ilgili önemli iş birliği anlaşmalarına imza atılıyor.

Netaş, havalimanının IT altyapısında kullanılacak kesintisiz Veri Merkezi Bulut Otomasyon Sisteminin kurulumu, işletimi, bakım ve onarım hizmetleri için İGA ile el sıkıştı. Toplam 10,75 milyon avroluk proje ile, İstanbul yeni havalimanı içinde çalışacak bütün kuruluşlar, Netaş’ın IT altyapısı üzerinden hizmet alacak. Netaş, 2017 yılının şubat ayında da İGA ile 13,5 milyon avro tutarında bir anlaşma sağlamış, havalimanının kablolu ve kablosuz alan ağlarının kurulumu ve işletme işini üstlenmişti. CEO Müjdat Altay “Netaş, hem sistem entegrasyonunda hem telekom ve IT altyapı servislerinde Türkiye ve bölgenin öncü şirketidir. İGA’ya, İGA’dan hizmet alacak kurumlara ve yolcularına en iyi hizmeti sunacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...