Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor sürprizi! Geri dönebilir...

Düzenleyen:
Tudor sürprizi! Geri dönebilir...

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımla yolları olaylı bir şekilde ayrılan Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor, her an Süper Lig'e dönebilir.

Karabükspor'dan olaylı bir şekilde Galatasaray'ın yolunu tutan ancak aldığı kötü sonuçların ardından yine olaylı bir şekilde sarı-kırmızılı takımdan gönderilen Tudor için Süper Lig yolu göründü.

Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in koltuğu sallanıyor. Son olarak Galatasaray karşısından 5-0'lık yenilgiyle ayrılan Fransız hoca yerine gelecek teknik direktör adayları belli oldu.
 
Teknik direktör Paul Le Guen ile ilgili henüz kesin kararını vermeyen Bursaspor yönetimi, yeni hoca konusunda yol haritasını oluşturdu. Eğer Fransız teknik direktör ile yollar ayrılırsa takımın Bursaspor yardımcı antrenörü Mustafa Er'e teslim edilmesi en yüksek ihtimal olarak öne çıkıyor.
 
BURSASPOR'UN TUDOR PLANI

 
Aralık ayında Galatasaray tarafından görevine son verilen ve henüz boşta olan Igor Tudor da listede yer aldı.
 
Bu sezon Alanyaspor'da tutunamayan Safet Susic ve Hikmet Karaman'ın yanı sıra Konyaspor'dan ayrılan Mustafa Reşit Akçay listeye dahil edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...