Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü dizi oyuncusunun ölüm sebebi belli oldu

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Ünlü dizi oyuncusunun ölüm sebebi belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kanada'da otel odasında ölü bulunan ünlü dizi oyuncusu Cory Monteith'nin aşırı dozda eroin ve alkol kullanımı nedeniyle öldüğü bildirildi.

Kanada'da otel odasında ölü bulunan ünlü dizi oyuncusu Cory Monteith'nin aşırı dozda eroin ve alkol kullanımı nedeniyle öldüğü bildirildi.Oyuncu Cory Monteith'nin aşırı dozda eroin ve alkol kullanımı nedeniyle öldüğü bildirildi. nbsp;British Columbia Adli Tıp Kurumu'nda yapılan açıklamada, nbsp;31 yaşındaki Kanadalı ünlü yıldız Monteith'ın ölümü sırasında otelde yalnız olduğunu tahmin ettikleri belirtildi. nbsp;Açıklamada, oyuncunun yapılan otopsisinde aşırı dozda alkol ve eroin tespit edildiği kaydedildi. nbsp;Vancouver Polis Birimi Sözcüsü Brian Montague ise otel kayıtlarından Monteith'in otele yalnız döndüğünün görüldüğünü ve odasında bulunmasından uzun bir süre önce öldüğünü tahmin ettiklerini ifade etti. nbsp;Montague, Adli Tıp Kurumu'nun raporunda oyuncunun ne oranda eroin ve alkol kullandığına yönelik bilgi bulunmadığını belirterek, odada yaptıkları incelemede aşırı doz eroin bulunduğuna yönelik kanıtlar topladıklarına işaret etti. nbsp;Türkiye'de de yayınlanan Glee dizisindeki Finn Hudson rolüyle tanınan Monteith'in cesedi, 6 Temmuz'da giriş yaptığı Fairmont Pacific Rim otelinin 21. katındaki odasında otel görevlisinin ünlü yıldızın otelden ayrılma saatini kaçırması nedeniyle durumdan şüphelenmesi üzerine bulunmuştu. nbsp;Cory Monteith'nin bir süre önce madde bağımlılığı tedavisi kapsamında bir sağlık kurumuna yatmayı kabul etmiş, ünlü yıldızın ayrıca 19 yaşında da aynı nedenle rehabilitasyon tedavisi görmüştü.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...