Bülent Arınç'tan Erbakan paylaşımı

Düzenleyen:
Bülent Arınç'tan Erbakan paylaşımı

POLİTİKA Haberleri

AK Partili TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Milli Görüş hareketinin merhum lideri Necmettin Erbakan'ı vefatının yıldönümünde şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla andı.

27 Şubat 2011 yılında ahirete irtihal eden Milli Görüş hareketinin lideri Necmettin Erbakan ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından rahmetle anılıyor. Ölüm yıldönümü sebebiyle çok sayıda siyasi çevreden anma mesajları yayınlanırken, onlardan biri de Bülent Arınç oldu.

Bülent Arınç, zamanında ters düştüğü ve baş kaldırdığı hocası Necmettin Erbakan'ı Twitter üzerinden andı.

Bülent Arınç'tan Erbakan paylaşımı

"İHTİYAÇ DUYUYORUZ"

Erbakan'ın ölüm yıldönümü için sosyal medya hesabından açıklama yapan Bülent Arınç, "Vefatının 7. yılında; büyük devlet adamı, vatan ve millet sevdalısı, merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve hasretle anıyorum. O'na ve öğretilerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuyor; O'nu ve ikazlarını daha iyi anlıyoruz. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun..." sözleriyle merhum Necmettin Erbakan'ı andı.

Bülent Arınç'tan Erbakan paylaşımı

BİR AYDAN FAZLADIR PAYLAŞIM YAPMIYORDU

En son Afrin harekatının başladığı ilk günlerde operasyona destek veren paylaşımda bulunan Arınç, 30 Ocak 2018 tarihinden itibaren Twitter'da paylaşım yapmadı.

Bülent Arınç'tan Erbakan paylaşımı

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...