Benzine zam geldi (Benzin ne kadar oldu?)

Düzenleyen:
Benzine zam geldi (Benzin ne kadar oldu?)

Ekonomi Haberleri

Benzine zam geldi. Benzin zammı ne kadar? Motorine yapılan zammın ardından benzine de 11 kuruş zam geldi. Peki benzin ne kadar?

28 Şubat günü geçerli olacan benzin zammı ne kadar?  Motorine geçen Cumartesi günü yapılan 13 kuruş zammın ardından, benzinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olacak 11 kuruş zam geldi. İşte benzin fiyatı

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 11 kuruş arası zam geldi. Zammın ardından benzinin litre satış fiyatları ortalama İstanbul'da 5,57 liradan 5,68 liraya, Ankara'da 5,62 liradan 5,73 liraya, İzmir'de ise 5,58 liradan 5,69 liraya çıkacak.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.
Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarına da 13 kuruş zam yapılmıştı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...