Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Oluklu mukavva’ya e-Ticaret dopingi

‘Oluklu mukavva’ya e-Ticaret dopingi

Ekonomi Haberleri

Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Görenoğlu, Türkiye’nin bu alanda 2021 yılında Avrupa’nın en büyük 5. üretim merkezi olacağını söyledi.

“Türkiye Ambalaj Sanayi, Oluklu Mukavva Üketimi ve Ekonomik Etki Analizi” konulu raporun sonuçlarını açıklayan Görenoğlu, “2016-2021 arasında dünya oluklu ambalaj üretiminin, yılda ortalama yüzde 2,3 büyüyeceği öngörülüyor. Söz konusu dönemde, Avrupa ülkelerinin oluklu mukavva üretiminin 29,7 milyon tondan 31,1 milyon tona ulaşması bekleniyor. Türkiye’nin ise yüzde 5,6’lık yıllık büyüme hızı ile, İspanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve Almanya’nın önüne geçeceği tahmin ediliyor” dedi. e-ticarette yaşanan gelişimin sektörü hareketlendirdiğini anlatan Görenoğlu, “e-Ticaretin payı başlangıçta küçüktü, ama artıyor. Büyüme potansiyeli de diğer tüm sektörlerden daha fazla. e-Ticarete ve ihracata ürettiğimiz oluklu mukavva, gün geçtikçe artıyor” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...