Darbecinin oğlundan sevinç mesajları

Darbecinin oğlundan sevinç mesajları

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 15 Temmuz’da gözaltına alınan ilk isim olan eski Bursa Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yurdakul Akkuş ile 15 sanığın yargılandığı davanın dosyasına, ihanet gecesi WhatsApp’tan yapılan yazışmaları içeren yeni bir delil eklendi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen zanlı S.B.Ö’nün ikametinde el konulan cep telefonunun imaj bilgileri üzerinde yapılan incelemede, başka bir numaradan gönderilen WhatsApp yazışmasına ait ekran görüntüsüne ulaşıldı. Darbe girişimi gecesi 02.15’te gönderilen ekran görüntüsünde sözde sıkı yönetim komutanı olan Akkuş’un oğlu M.M.Akkuş’un da bulunduğu tespit edilen WhatsApp grubundaki yazışmalarda, yaşanan gelişmelerin konuşulduğu belirlendi. M.M.Akkuş’un, WhatsApp üzerinden 12/TMF adlı sohbet grubunda, 15 Temmuz 23.38’de, “Beyler kazandık, kazandık. Daha hükûmeti teslim almadılar, babam Ankara’da şu an, rütbe alacak” şeklinde mesaj yazdığı belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...