Ataman: Fenerbahçe işi bozdu

Ataman: Fenerbahçe işi bozdu

SPOR Haberleri

PTT Erkekler Türkiye Kupası’nı Anadolu Efes Basketbol Takımı’na kazandıran başantrenör Ergin Ataman kendisi adına hareketli geçen süreci anlattı ve açıklamalarında sitem de vardı.

İşte Ataman’ın sözlerinden öne çıkanlar: Anadolu Efes’i önümüzdeki sezonlarda Dörtlü Final’de oynatmak için buradayım. Eskiden Anadolu Efes ligin en yüksek bütçesine sahip takımıydı, şimdi artık o özelliği kalmadı. Fenerbahçe yıllardır çok ciddi bir kadroyla yola çıkıyor. THY Avrupa Ligi’nde bu sezon favorim CSKA Moskova. Diğer takımlarda çok istikrar göremedim. Fenerbahçe Doğuş da yine Dörtlü Final’e kalır gibi duruyor. Obradovic benim saygı duyduğum bir antrenör. Biz de saygıyı hak eden bir teknik kadro, kulüp ve oyuncularız. Tepkim onaydı. Devam ettirmeyi düşünmüyorum. İlerleyen günlerde bu normale döner. G.Saray taraftarının bir kısmının tepkisi yönlendirmeydi. Kulübü yöneten bazı yöneticilere fazla güvendim sanırım. 2016’da millî takımdan ayrıldığımda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hem kulüp hem millî takım antrenörlüğünü eleştiriyordu. Hidayet Türkoğlu ve Ömer Onan’la görüşmüş ve prensipte anlaşmıştık. Tabii ki o kulübün (Fenerbahçe) ısrarla tavır koyması ve engel olması beni ciddi anlamda kırdı. Ayrıca benim millî takımdaki yardımcımla anlaşma sağlandığını gazeteden öğrenmek istemezdim.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...